Doesburg Inflatable Run

Inflatable Run aan de Doesburgse Turfhaven

Na de Doesburg City Run, de Giesbeek Triathlon en de Watergoed Triathlon komt Hart2Hart met een nieuw evenement: de Inflatable Run. Op een circuit van 750 meter aan de Doesburgse Turfhaven kunnen ouders met kinderen, individuen en teams meedoen aan een uitdagende run over, door en langs opblaasbare hindernissen. Voor een indruk kijk je hier. De verschillende groepen deelnemers starten op verschillende tijden.

Enthousiast en overtuigend met een fris, stoer, dynamisch, vertrouwd en professioneel geluid en muziek! DJ Jules zorgt voor de muzikale omlijsting van ons evenement. Dus oefen ook alvast je dansmoves!

Burgemeester Loes van der Meijs van Doesburg komt op 22 mei het startschot geven voor de familie run om 11:00 uur! We gaan er een mooie dag van maken…

Inschrijfkosten voor volwassenen: €14. Kinderen betalen €7.

 

 

 

 

 


Speciaal uur voor de Unieke Sporter!

Lijkt het je leuk om deel te nemen, maar geeft het teveel prikkels als je samen bent met 100 deelnemers? Wil je samen met een familielid die een lichamelijke of verstandelijke beperking heeft, rustig over de banen klimmen? Of wil je juist met de bewoners van jouw woongroep naar deze activiteit? Schrijf je dan in voor de Uniek Sporten Run! Van 10:00 – 11:00 is de stormbaan speciaal geopend voor maximaal 20 deelnemers (exclusief een begeleider). Hierdoor kan jij samen met jouw broer, zus, vader, moeder of je woonbegeleider op jouw eigen tempo over de stormbaan.

Schrijf je snel in, want vol = vol! Inschrijven kan via j.harteman@unieksporten.nl. Geef hierbij aan met hoeveel personen je komt, en hoeveel begeleiders er zijn. Deelname kost €5,- en begeleiders doen gratis mee. Hierbij geldt maximaal 1 begeleider per deelnemer.


Voorwaarden en algemene bepalingen

  • De minimum leeftijd voor deelname is 3 jaar, alle kinderen mogen uitsluitend meedoen met hun ouders of familie.
  • Deelname is geheel voor eigen risico.
  • Je bent op de hoogte dat er tijdens het evenement foto’s en opnames worden gemaakt die op de Doesburg inflatable run pagina/Hart2hart website en mogelijk op social media komen te staan.
  • De deelnemer vrijwaart Hart2hart, Stichting Doesburg actief en alle bij de organisatie betrokken verenigingen, instanties en/of personen van alle aanspraken en/of vorderingen in welke hoedanigheid dan ook, die mogelijkerwijs voortvloeien uit deelname aan de Doesburg inflatable run.
  • Volg alle aanwijzingen van de organisatoren, wedstrijd commissarissen, juryleden, verkeersregelaars en vrijwilligers strikt op.
  • Houd je op de openbare weg aan de verkeersregels.

We need hands!

Om de organisatie van het evenement rond te krijgen hebben we nog wel een paar hordes te nemen: Om de run in goede banen te leiden hebben we straks voldoende vrijwilligers nodig, en de kosten voor een dergelijk evenement liegen er ook niet om. Daarom ben ik ook op zoek naar enkele sponsoren. Wil jij je bedrijfsnaam verbinden aan dit mooie evenement? Neem dan contact op!

Sponsors

 

 

 

Alle vrijwilligers krijgen dit mooie T-shirt. Wil jij dit T-shirt met je familienaam/ teamnaam of bedrijfsnaam erop? Neem dan contact op met Textiel Druk Deal bv, bestel je T-shirt en tag ons op social media met jouw digitale print. Mail naar Textiel Druk Deal bv: info@textieldrukdeal.


De route

route Doesburg Inflatable run

Programma

10:55-11:00 warming up inflatable familie run 1 Iam sport 5 minuten
11:00 -11:05 start inflatable familie run
11:55-12:00 individueel inflatable/team run 1 Iam sport 5 minuten
12:00-12:05 start individueel/team inflatable run 1
12:55-13:00 warming up inflatable familie run 2 Iam sport 5 minuten
13:00-13:05 start inflatable individueel / team run 2
13:55-14:00 warming up inflatable run individueel 2 Iam sport 5 minuten
14:00-14:05 start inflatable individueel run 2
14:00-16:00 optreden DJ Jules
16:00 uur Einde programma

Parkeren

parkeren Inflatable run

Je kunt vlakbij de Turfhaven parkeren. Ook bij Gieterij Doesburg en De Linie zijn parkeerplaatsen. Je kunt daarna gemakkelijk naar het terrein lopen.

 

Wervingsactie Brandweer Doesburg

Brandweer Doesburg doet op 22 mei mee aan de Inflatable Run om aandacht te vragen voor hun wervingsactie. Ze zijn hard op zoek naar nieuwe collega’s die, bij voorkeur, overdag beschikbaar zijn voor het bestrijden van incidenten.
Een aantal brandweermensen zullen zelf mee doen aan de run en Daarnaast zijn er bij het evenement ook mensen beschikbaar die meer informatie kunnen geven over het werk voor en door brandweer Doesburg.
Naar wie is Brandweer Doesburg op zoek?
Mannen en vrouwen vanaf 18 jaar
Je woont en/of werkt in Doesburg of Angerlo
Je bent regelmatig overdag beschikbaar vanaf je (thuis)werkplek
Je bent sportief, stressbesteding en een teamplayerFunctie-highlights
Een belangrijke en waardevolle functie die goed te combineren is met je baan
Collegiale ploeggenoten met een hechte band
Afwisselende en uitdagende fysieke inspanning
Je ontvangt een jaarvergoeding en oefen- en uitrukvergoeding
Opleiding- en oefenavonden
Kortom: een hobby die er toe doet

Heb je interesse? Kom dan op 22 mei langs tijdens de Inflatable Run bij de Turfhaven of neem contact op met Nick ten Dolle op 06-50125167 of Nick.ten.Dolle@vggm.nl.Je kan ons ook volgen op Facebook of Instagram.

 

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

december 3, 2020