Heidi van Vliet

Ik ben erg tevreden over mijn trainer Tony, hij is een heel geduldig persoon, als ik iets niet goed kan verzint ie iets anders wat me wel lukt om toch dezelfde spieren te trainen.

Met het hardlopen heeft ie me geholpen met het opbouwen van mijn conditie door soms wat sneller te rennen dan weer even wat langzamer zodat ik weer op adem kan komen. Ook zijn we naar de atletiekbaan in zevenaar geweest om te leren wat de beste manier is om hard te lopen. Hij heeft me geholpen om de juiste hardloop schoenen te vinden, hij stopt veel tijd in mij en dat geeft me het gevoel dat hij ook graag wil dat ik mijn doelen bereik. Met het hardlopen stond ik er van te kijken dat ik eigenlijk veel verder kan rennen dan ik dacht door dat mijn ademhaling gelijk matig wordt kan ik verder, dat heeft ie me laten zien.

Als we een oefening doen probeert ie me altijd net iets meer te laten doen dan ik denk dat ik kan, en dat is prettig dan wil ik ook echt door gaan. Als ik blessures heb zoals dat ik soms last heb van mijn te korte kuitspieren houd hij daar rekening mee, dat is fijn.

Hij heeft een voedingsschema voor me gemaakt wat ik een lange periode gebruikt heb het hielp me een paar kilo kwijt te raken en hij vindt het dan ook knap als me dat lukt. Het is fijn dat Tony me gemotiveerd kan houden, zo iemand heb ik wel nodig anders zou ik het sneller opgeven. In de maand december heeft Tony me wat vrij gegeven i.v.m. de drukke thuissituatie en de vakantie ik ben blij dat dat even kan zodat ik het gevoel heb dat ik het niet verkeerd doe maar straks gewoon weer de draad op kan pakken.

Naast het trainen vind ik Tony ook gewoon een super aardig persoon waar ik ook heel veel lol mee kan hebben, voor mij de ideale trainer.

vriendelijke groet, Heidi van Vliet

 

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

april 4, 2018