Ilse van den Boogaard

Ik ben eind oktober 2015 onder begeleiding van Tony begonnen met sporten en een dieet op mijn lijf afgestemd. Na een gebroken arm met 1,5 jaar complicaties en daardoor heel weinig kunnen sporten was ik behoorlijk aangekomen en lukte het mij zelf niet om weer op gewicht te komen. Maar gelukkig was Tony er. Tony heeft een berekening gemaakt naar aanleiding van mijn activiteiten per dag, mijn lichaamsgewicht en vetpercentage. We zijn begonnen met 1 keer in de week personal training en zelf 2 keer sporten per week.

In het begin was mijn conditie en uithoudingsvermogen echt 0%. Maar nu is dit 110%. Mijn vetpercentage is van 33,5% naar 19% gegaan in een jaar. Daar ben ik echt superblij mee. Ik ben er qua kilo’s nog niet helemaal, maar dat komt vanzelf goed. We gaan rustig door met trainen en op mijn eten letten.

Ik kijk elke week weer uit naar mijn training. Omdat Tony nog steeds cursussen volgt is er elke week weer iets nieuws om te doen. Genoeg variatie en zo word de training ook nooit saai. Ik wil Tony dan ook bedanken voor het resultaat tot nu toe.

Dank je wel ?
Groetjes Ilse van den Boogaard

Vaardigheden

Gepubliceerd op

april 4, 2018