Nieuwjaarsduik 2023

nieuwjaarsduik, giesbeek, tony ashek, evenement, hart 2 hart, fit, body, mind, jong, oud, familie, nieuwjaar, duik, 2023
Op 1 januari begin je het nieuwe jaar fris en vol goede moed met de Nieuwjaarsduik van Giesbeek.
Want we gaan de Giese nieuwjaarsduik nieuw leven inblazen!
Wij willen ouderen, jongeren en familie bij elkaar brengen en samen met het hele dorp poffertjes eten.
Warme chocolade en koffie zijn verkrijgbaar bij de foodtruck. Moedig de duikers aan of waag zelf de sprong, iedereen is welkom!

Warming up: Anke IJsveld!

Op mijn 19e werd ik verslaafd aan sporten. Op mijn 26e ben ik begonnen als groepslesinstructrice, zomaar een zijtak omdat ik geen werk kon vinden op dat moment met mijn PABO diploma op zak. Ik vond daar zoveel plezier in en toen werden mijn toekomstdoelen steeds sportgerichter.

Anke IJsveldSinds 2017 werk ik ook voor Les Mills voor het programma geconcentreerd op de romp: ‘LM Core’. Ik verzorg workshops, webinars, masterclasses en opleidingen. Inmiddels doe ik dit ook voor hun Yoga programma ‘Bodybalance. In 2017 ben ik ook gestart als Personal Trainer, maar voor mij voelde dit werk niet ‘compleet’ aan. Ik kan iemand meer van dienst zijn als we samen kijken naar de huidige levensstijl en dan kijken naar welke op maat gemaakte (kleine) veranderingen er plaats kunnen vinden zodat deze persoon een vitaler leven tegemoet gaat in een lijf waar hij, zij tevreden mee is. Dit hangt samen met ALLES van ‘voeding tot activiteit’ en van ‘slaapritme tot werksituatie’. Voor mijn gevoel kon ik niet optimaal tot uiting brengen als ‘Personal Trainer’ en wel als ‘Leefstijlcoach’.

Daarnaast ben ik sinds 2018 met eigen Fitness doelen bezig (Natural Bodybuilding Competities en Obstacle runs, hoewel dat nu een beetje op een laag pitje staat, wat niet in deze gekke Covid tijden?
Naast atleet en coach ben ik een enorme dierenliefhebber en ben ik de trotse moeder van 2 katers, 2 prachtige honden en 15 kippen.

Ik kijk er enorm naar uit om voor jullie de warming up van de nieuwjaarsduik te verzorgen en jullie een workout te geven! Zoek me op via Instagram: @anke.ijsveld en laat me weten dat je erbij bent #vindikleuk

Vaardigheden

Gepubliceerd op

januari 8, 2021