Remco Nühn

Mijn naam is Remco Nühn en ik ben 52 jaar. Ik heb altijd veel en graag gesport. Circa een half jaar geleden, in maart 2017, raakte ik voor mijn gevoel in een neerwaartse spiraal. Tijdens het sporten raakte ik steeds vaker geblesseerd en na mijn wekelijks hardlooprondje had ik steeds vaker last van allerlei pijntjes. Het gevolg was dat ik minder ging sporten, elke maand een kilootje zwaarder werd en me steeds minder fit ging voelen. Op een gegeven moment stond er 110 kg op de teller en besloot ik voor mijzelf: “Nu moet de knop om”.

Via mijn vrouw Monique, die spinning les had op de sportschool waar Tony vaak is, kwam ik in contact met Tony Ashek. Ik vertelde mijn verhaal en zei: ïk wil me eigenlijk gewoon weer fit voelen en het zou mooi zijn als ik terug kon gaan naar het gewicht dat ik 20 jaar geleden woog, 95 kg. Tony gaf aan dat hij mij kon helpen door een voedingsprogramma gecombineerd met twee keer in de week trainen onder zijn begeleiding in de sportschool. Ik merkte dat wij direct een klik hadden. Toen Tony zei dat ik geen alcohol mocht, antwoordde ik: “Dat ga ik niet doen.” OK zei hij maar dan gaat het natuurlijk wel langzamer. Dat gaf precies de sfeer aan die ik zocht en ik ben met hem in zee gegaan.

Op 1 april (geen grap) ben ik begonnen met het voedingsprogramma dat ik van Tony kreeg en ben twee keer in de week bij hem gaan trainen. Ik hield mijn voeding goed in de gaten, zondigde echt wel af en toe, maar was me daar dan wel bewust van. De kilo’s vlogen er niet af, maar ik werd elke week een kleine kilo lichter en ging me steeds fitter voelen. Op advies van Tony ben ik ook weer gaan hardlopen maar minder hard en minder ver dan voorheen. Hierdoor heb ik na afloop geen pijntjes mee en kan ik het vaker doen.

Inmiddels is oktober 2017 aangebroken. Het voedingsschema volg ik niet meer, maar ik weet wat en hoeveel ik mag eten en dat kost me weinig moeite. Natuurlijk blijf ik af en toe zondigen, maar ik houd het binnen de perken. Ik loop nog steeds 1 tot 2 keer per week hard en train 2 keer per week bij Tony. Ik kijk echt uit naar de trainingen want we hebben allemachtig veel lol met elkaar. De begeleiding van Tony heeft me zelfs nog meer gebracht dan ik had gehoopt. Ik ben afgevallen, voel me weer fit en kijk elke keer uit naar de trainingen.

Op dit moment weeg ik 97,5kg. Nog 2,5 kg en dan is ook het laatste doel bereikt! Ik ben ervan overtuigd dat ik dat ga halen. Helaas heeft elk voordeel ook zijn nadeel, want ik heb wel nieuwe broeken moeten kopen!

Dank je wel Tony,

Remco Nühn

Vaardigheden

Gepubliceerd op

april 16, 2018