Wouter Elshof

Toen ik met het programma van Tony begon woog ik 105.5 kilo. Na twaalf weken woog ik 11.5 kilo minder. Het programma is zorgvuldig samengesteld naar wat jij op een dag nodig hebt aan voeding.

Dankzij de software die je van Tony krijgt kun je ook wel is afwijken van het programma. Het is nu eenmaal lastig om altijd het programma te volgen. In de software voer je in wat je gegeten hebt en je ziet gelijk hoeveel calorieën, vetten etc. je op hebt.

Omdat je deze software elke dag goed invult kan Tony bijhouden wat je eet en of je hier genoeg aan hebt of niet. Hier word je programma dan op aangepast. Ook is het belangrijk dat je sport, zo blijf je fitter en voel je je prettiger. Tony kan je hierbij helpen als je daar behoefte aan hebt.

De eerste weken maak je elke week een afspraak met Tony om te wegen en je lichaamsvet op te nemen. Na deze weken gebeurt dat om de twee weken. Ook kun je via de software met Tony praten als er iets is. Altijd goed contact houden is belangrijk en op die manier gaat alles een stuk beter. Na twaalf weken heb je de draad te pakken en kun je zelf verder met gezond leven. 

Ik wil Tony graag bedanken voor alle begeleiding en hulp die ik van hem heb gehad de afgelopen weken!

Wouter Elshof

afvalrace wouter eshof

Vaardigheden

Gepubliceerd op

april 4, 2018