Succesverhalen

Manon: “Door een knieblessure kon ik niet meer hardlopen. Ik miste de beweging heel erg want ik heb zittend werk. Sporten met Tony is echt een uitkomst. Hij past een oefening meteen aan wanneer je aangeeft dat iets pijn doet. Zo kun je toch nog heel veel doen. Hij ontdekt al snel wat je leuk vindt zodat je ook meer je best gaat doen. In mijn geval boksen. Daar verzint hij dan allerlei oefeningen mee. Door het sporten met Tony heb ik inmiddels mijn conditie weer helemaal terug en ik voel me sterker en fitter!”

Maurice:“Door mijn hypermobiliteit had ik bij elke sport die ik probeerde blessures. De ene volgde de andere op. Ik dacht op een gegeven moment dat ik nooit meer zou kunnen sporten. Tony heeft mij laten zien dat er nog allerlei oefeningen zijn die ik wel kan doen en waardoor ik toch nog steeds mijn hele lichaam kan trainen. Dat vind ik knap en daar ben ik erg blij om. Ik ben inmiddels al 10 kilo afgevallen en ik voel me al stukken lekkerder in mijn vel zitten!”

Mijn naam is Suzanne, ik ben 49 jaar oud. In december 2016 kwam ik bij mijn huisarts, het cholesterol was te hoog en ik woog maar liefs 93 kg (met kleding). AFVALLEN dus, maar hoe doe je dat zonder hulp? In januari ben ik begonnen met bootcamp en Sonja Bakker. Natuurlijk val je in het begin snel af, maar ik kwam er al snel achter dat ik bootcamp niet leuk genoeg vond en dat het Sonja Bakker boek ook geen grote invloed meer op mij had….wat nu?

Omdat ik fietsen (wielrennen en mountainbiken) ook erg leuk vind ben ik spinning gaan doen
bij Body Control in Doesburg. Daar kwam ik in contact met Tony Ashek van Body Support (afvalrace in 12 weken).
Dit is het beste wat ik ooit heb kunnen doen om mijn doel te bereiken.

Tony begeleide mij met het sporten, en heeft mij een ander inzicht gegeven hoe ik beter en gezond kan eten, en dat heeft echt SUPER gewerkt. Het heeft mij niet veel moeite gekost om mij aan te passen aan mijn nieuwe leefpatroon. Ik mag gewoon brood eten, pasta, aardappels, vlees, vis, rijst, fruit en zuivel. In combinatie met sporten en de afvalrace woog ik op 12 mei 80.3 kg (zonder kleding) Natuurlijk heb ik het zelf gedaan, maar zonder Tony had ik het niet gered!
TONY, HARTELIJK BEDANKT voor je geduld en jouw begeleiding.

Mijn naam is Remco Nühn en ik ben 52 jaar. Ik heb altijd veel en graag gesport. Circa een half jaar geleden, in maart 2017, raakte ik voor mijn gevoel in een neerwaartse spiraal. Tijdens het sporten raakte ik steeds vaker geblesseerd en na mijn wekelijks hardlooprondje had ik steeds vaker last van allerlei pijntjes. Het gevolg was dat ik minder ging sporten, elke maand een kilootje zwaarder werd en me steeds minder fit ging voelen. Op een gegeven moment stond er 110 kg op de teller en besloot ik voor mijzelf: “Nu moet de knop om”.

Via mijn vrouw Monique, die spinning les had op de sportschool waar Tony vaak is, kwam ik in contact met Tony Ashek. Ik vertelde mijn verhaal en zei: ïk wil me eigenlijk gewoon weer fit voelen en het zou mooi zijn als ik terug kon gaan naar het gewicht dat ik 20 jaar geleden woog, 95 kg. Tony gaf aan dat hij mij kon helpen door een voedingsprogramma gecombineerd met twee keer in de week trainen onder zijn begeleiding in de sportschool. Ik merkte dat wij direct een klik hadden. Toen Tony zei dat ik geen alcohol mocht, antwoordde ik: “Dat ga ik niet doen.” OK zei hij maar dan gaat het natuurlijk wel langzamer. Dat gaf precies de sfeer aan die ik zocht en ik ben met hem in zee gegaan.

Op 1 april (geen grap) ben ik begonnen met het voedingsprogramma dat ik van Tony kreeg en ben twee keer in de week bij hem gaan trainen. Ik hield mijn voeding goed in de gaten, zondigde echt wel af en toe, maar was me daar dan wel bewust van. De kilo’s vlogen er niet af, maar ik werd elke week een kleine kilo lichter en ging me steeds fitter voelen. Op advies van Tony ben ik ook weer gaan hardlopen maar minder hard en minder ver dan voorheen. Hierdoor heb ik na afloop geen pijntjes mee en kan ik het vaker doen.

Inmiddels is oktober 2017 aangebroken. Het voedingsschema volg ik niet meer, maar ik weet wat en hoeveel ik mag eten en dat kost me weinig moeite. Natuurlijk blijf ik af en toe zondigen, maar ik houd het binnen de perken. Ik loop nog steeds 1 tot 2 keer per week hard en train 2 keer per week bij Tony. Ik kijk echt uit naar de trainingen want we hebben allemachtig veel lol met elkaar. De begeleiding van Tony heeft me zelfs nog meer gebracht dan ik had gehoopt. Ik ben afgevallen, voel me weer fit en kijk elke keer uit naar de trainingen.

Op dit moment weeg ik 97,5kg. Nog 2,5 kg en dan is ook het laatste doel bereikt! Ik ben ervan overtuigd dat ik dat ga halen. Helaas heeft elk voordeel ook zijn nadeel, want ik heb wel nieuwe broeken moeten kopen!

Dank je wel Tony,

Remco Nühn

k ben erg tevreden over mijn trainer Tony, hij is een heel geduldig persoon, als ik iets niet goed kan verzint ie iets anders wat me wel lukt om toch dezelfde spieren te trainen.

Met het hardlopen heeft ie me geholpen met het opbouwen van mijn conditie door soms wat sneller te rennen dan weer even wat langzamer zodat ik weer op adem kan komen. Ook zijn we naar de atletiekbaan in zevenaar geweest om te leren wat de beste manier is om hard te lopen. Hij heeft me geholpen om de juiste hardloop schoenen te vinden, hij stopt veel tijd in mij en dat geeft me het gevoel dat hij ook graag wil dat ik mijn doelen bereik. Met het hardlopen stond ik er van te kijken dat ik eigenlijk veel verder kan rennen dan ik dacht door dat mijn ademhaling gelijk matig wordt kan ik verder, dat heeft ie me laten zien.

Als we een oefening doen probeert ie me altijd net iets meer te laten doen dan ik denk dat ik kan, en dat is prettig dan wil ik ook echt door gaan. Als ik blessures heb zoals dat ik soms last heb van mijn te korte kuitspieren houd hij daar rekening mee, dat is fijn.

Hij heeft een voedingsschema voor me gemaakt wat ik een lange periode gebruikt heb het hielp me een paar kilo kwijt te raken en hij vindt het dan ook knap als me dat lukt. Het is fijn dat Tony me gemotiveerd kan houden, zo iemand heb ik wel nodig anders zou ik het sneller opgeven. In de maand december heeft Tony me wat vrij gegeven i.v.m. de drukke thuissituatie en de vakantie ik ben blij dat dat even kan zodat ik het gevoel heb dat ik het niet verkeerd doe maar straks gewoon weer de draad op kan pakken.

Naast het trainen vind ik Tony ook gewoon een super aardig persoon waar ik ook heel veel lol mee kan hebben, voor mij de ideale trainer.

vriendelijke groet, Heidi van Vliet

Toen ik met het programma van Tony begon woog ik 105.5 kilo. Na twaalf weken woog ik 11.5 kilo minder. Het programma is zorgvuldig samengesteld naar wat jij op een dag nodig hebt aan voeding.

Dankzij de software die je van Tony krijgt kun je ook wel is afwijken van het programma. Het is nu eenmaal lastig om altijd het programma te volgen. In de software voer je in wat je gegeten hebt en je ziet gelijk hoeveel calorieën, vetten etc. je op hebt.

Omdat je deze software elke dag goed invult kan Tony bijhouden wat je eet en of je hier genoeg aan hebt of niet. Hier word je programma dan op aangepast. Ook is het belangrijk dat je sport, zo blijf je fitter en voel je je prettiger. Tony kan je hierbij helpen als je daar behoefte aan hebt.

De eerste weken maak je elke week een afspraak met Tony om te wegen en je lichaamsvet op te nemen. Na deze weken gebeurt dat om de twee weken. Ook kun je via de software met Tony praten als er iets is. Altijd goed contact houden is belangrijk en op die manier gaat alles een stuk beter. Na twaalf weken heb je de draad te pakken en kun je zelf verder met gezond leven. 

Ik wil Tony graag bedanken voor alle begeleiding en hulp die ik van hem heb gehad de afgelopen weken!

Wouter Elshof

bodysupport hart2hart Ilse van den Boogaard

Ik ben eind oktober 2015 onder begeleiding van Tony begonnen met sporten en een dieet op mijn lijf afgestemd. Na een gebroken arm met 1,5 jaar complicaties en daardoor heel weinig kunnen sporten was ik behoorlijk aangekomen en lukte het mij zelf niet om weer op gewicht te komen. Maar gelukkig was Tony er. Tony heeft een berekening gemaakt naar aanleiding van mijn activiteiten per dag, mijn lichaamsgewicht en vetpercentage. We zijn begonnen met 1 keer in de week personal training en zelf 2 keer sporten per week.

In het begin was mijn conditie en uithoudingsvermogen echt 0%. Maar nu is dit 110%. Mijn vetpercentage is van 33,5% naar 19% gegaan in een jaar. Daar ben ik echt superblij mee. Ik ben er qua kilo’s nog niet helemaal, maar dat komt vanzelf goed. We gaan rustig door met trainen en op mijn eten letten.

Ik kijk elke week weer uit naar mijn training. Omdat Tony nog steeds cursussen volgt is er elke week weer iets nieuws om te doen. Genoeg variatie en zo word de training ook nooit saai. Ik wil Tony dan ook bedanken voor het resultaat tot nu toe.

Dank je wel  ?
Groetjes Ilse van den Boogaard